Loading...

Motorbeurs Assen 2019 groot succes!

5
februari
2019
Motorbeurs Assen 2019 groot succes!
Geen reacties

Motorbeurs Assen 2019 groot succes!

In het weekend van 18 t/m 20 januari vond er in de Expo Assen weer het jaarlijkse noordelijke motorbeurs plaats.
Dutch Aprilia Owners zou haar eerste optreden hier gaan maken in samenwerking met RN-Motoren.

Donderdagmiddag begonnen we al met het opbouwen van de stand, welke zich vlak naast de ingang (voor standhouders) bevond.
Binnen no-time stond dan stand dan ook! RN-Motoren heeft de stand verzorgd als mede de Merchandise, Motoren & aankleding.

hieronder een plaatje van de donderdag:

 

 

Vrijdagmorgen bracht RN-Motoren een 2016 RSV RR & een Tuono v4 in 2018 RF kleurstelling naar de stand. Bijgevuld met een 2009 Factory v4, deze v4 is uitgerust met een SC-Project CRT demper welke gedurende de beurs voor de nodige aandacht heeft gezorgd.

Vrijdagmiddag- en avond vanaf 18:00 tot 22:00 waren de poorten geopend, en een grote stroom mensen vulde de beursvloeren.
ook bij onze stand liep het lekker door. verschillende mensen hebben we gesproken en we hebben heel veel positieve feedback ontvangen.

Zaterdag was een iets rustigere dag, maar ook toen liep het lekker door.

Zondag is traditie getrouw een knotsgekke drukke dag en ook dit jaar was dit niet anders. Wederom weer veel mensen over de vloer en veel bekenden gezien.

Wij van DAO zijn blij verrast met alle positieve reacties die we hebben ontvangen en wij zijn er zeker van dat DAO blijft groeien!
Hieronder nog een paar foto’s van de stand!

 

Geef een reactie