Loading...

Motorbeurs Assen 2020: Een groot succes!

20
januari
2020
Motorbeurs Assen 2020: Een groot succes!
Geen reacties

Motorbeurs Assen 2020: Een groot succes!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de 3e editie van de noordelijke motorbeurs in Assen.
Van 17-1 tot en met 19-1 stond de expo Assen in het teken van motoren, en alles wat daarmee te maken had!

Dutch Aprilia Owners was ook aanwezig tijdens deze beurs in samenwerking met RN-Motoren, deze keer hadden we de beurs groter en voller dan ooit tervoren. Naast de welbekende Merchandise hadden we de volgende motoren op onze stand staan.:

RSV4 RR 2018 – Erik van Duin
RS 250 1997     – Erik van Duin
Dorsoduro 750 – Dennis Stahlie
RSV Tuono 1000 – Geja Tinke
RSV4 Tuono 1100 – RN-Motoren
RSV4 Tuono 1100 Factory – Silke Rooijers

Tijdens de beurs hebben we verscheidende leden gesproken, en verteld over de nieuwe agenda, evenementen, en zaken die nog in de planning staan! Tevens is de nieuwe versie van deze site tijdens de beurs online gegaan. Maar ook zijn er verschillende personen langs onze stand geweest, die nog geen idee hadden wie/wat wij zijn en wat we doen!
Onze Facebook likes zijn van 360 naar 403 gegaan, dit betekend dat we als club 43 leden erbij hebben. Namelijk wie lid is van onze Facebook groep is lid van de club!

BEURS VAN DAG TOT DAG:

DONDERDAG 16-1-2020:

Rond 20:00 komen wij aan in een nog deels gevuld Assen Expo. De vloer van onze 12×4 stand lag al klaar, en na uitladen konden we beginnen met het opzetten van onze stand. Met hulp van Robin, Nico, Geja, Gerben & Silke(waarvan de laatste twee op de motor kwamen brrr…) stond de tent al gauw op zijn plek. Nadat de lampen waren opgehangen en aangesloten kon de tent omhoog en ingericht worden. Rond 21:30 stond alles op zijn plek en konden we allemaal met een goed gevoel huiswaarts keren.

 

VRIJDAG 17-1-2020:

Rond 16:00 komen wij aan bij de Assen Expo, tot onze verbazing gaat de deur nog voor ons open!(deze zou na 16:00 gesloten zijn)
de laatste zaken zoals Eten, Drinken en 3 motoren worden nog uitgeladen en op de stand gezet. Daarna resteerde alleen nog het poetsen van de motoren. Robin was onder tussen druk bezig om de slideshow netjes af te hebben voordat de beurs begon.

rond klokslag 18:00 ging de beurs open en hebben wij ruim 40 leden mogen begroeten en hebben we gesprekken met hen gevoerd. rond 22:00 was de zaal weer leeg en zijn wij huiswaarts gekeerd.

 

Zaterdag 18-1-2020

Om 10:00 opent de beurs en om 9:30 was de complete standbemanning aanwezig. Koek en drinken werden aangevuld en de stand gestofzuigd. Na het poetsen van de motoren, kon voor ons de dag beginnen. Zaterdag was anders dan vrijdag, de mensen waren meer van het kijken dan van het gesprek aangaan. Maar al bij al toch wel genoeg mensen gesproken en leuke verhalen aangehoord.

Zondag 19-1-2020

De 3e en tevens laatste beursdag, wederom ging om 10:00 de stand open. Op de laatste dag van de beurs doen wij altijd even wat anders. Na 2 dagen lawaai van een stunt Kawasaki en een V8 small block  met verschillende uitlaten, was het nu onze beurt om lawaai te maken met een 1100 V4 met SC-Project CRT Demper. Deze produceert 12o DB, en laat de hele hal weten dat er ergens een v4 staat te brullen. Het stond dan ook zwart van de mensen op onze stand!

Zelf de Politie kwam even een kijkje nemen!

Deze agent concludeerde dat het niet helemaal legaal was 🙂 maar liep met een grote grijns op zijn gezicht weer terug naar zijn eigen stand. En laten we eerlijk zijn, Regels zijn regels maar het is natuurlijk hartstikke mooi om het zo eens te horen!

om 18:00 sloot de beurs haar deuren en kon het opruimen beginnen. Na twee ritjes en in totaal 6 uur verder was alles om 24:00 weer terug in de opslag!

 

 

STANDBEMANNING:

  • Vrijdag: Robin, Nico, Silke, Geja, Gerben.
  • Zaterdag: Robin, Erna, Silke, Geja, Gerben, Jack, Mario-Julius.
  • Zondag: Robin, Nico, Erna, Silke, Geja, Gerben, Erik.Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor hun inzet tijdens deze beurs!

AANKOMENDE EVENEMENTEN:

Op de volgende pagina zie je onze evenementen: Agenda
Onze stand zal tijdens het volgende evenement weer zichtbaar zijn : Italday – Chromeburner 16-5-2020

 

Bedankt voor uw bezoek en hopelijk tot een volgende editie!

Groet,

Robin

 

FOTO’S:

Geef een reactie