Loading...

Over ons

VAN ONS BESTUUR:

De Oprichting:

Zaterdag 17 november 2018 hebben een aantal Aprilia rijders de aftrap gegeven voor het oprichten van de nieuwe merkenclub de Dutch Aprilia Owners (DAO).
De club richt zich op alle Aprilia rijders in Nederland en België die het merk een warm hart toedragen en deze passie gezamenlijk willen delen . Het doel van het bestuur is om leuke en gezellige evenementen te organiseren voor de Aprilia rijders in Nederland en België. Tevens kunt u via ons ook technische vragen stellen over uw type Aprilia en kunnen wij voorzien in officiële merchandise van Aprilia.
In overleg met de aangemelde leden (gratis) gaan we de club verder inrichten. Het moet in onze ogen een club worden van Aprilia rijders, voor Aprilia rijders.

 

Het doel:

Zoals benoemd moet er weer een club zijn voor en door Aprilia rijders en/of eigenaren. Wij willen niet een rivaliserende club zijn die zich met andere clubs gaat bemoeien. Nee, bij ons staan plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel. Niks moet en veel mag.

Wij merkten dat het clubgevoel de afgelopen jaren steeds meer terug viel en daarom hebben wij als initiatief deze groep opgericht.

Eerst alleen via Facebook. Kort daarna via Instagram. Het maakte duidelijk dat er veel animo is. Nu is ook onze website online. En dat betekent dat de volgende stap in ons club bestaan is gezet.

Wij willen door gebruik te maken van o.a social media. Een lage instap zijn voor de beginnende en de ervaren aprilia rijder. DAO moet een platform zijn waar jong en oud, beginnend en ervaren elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen en kunnen leren van elkaar.  Met deze unieke formule willen we graag het clubgevoel terug laten komen.

Steun:

Dit kunnen we natuurlijk niet voor altijd met ons kleine groepje doen. Naarmate de groep blijft groeien, zullen we op zoek gaan naar mensen die zich willen inzetten voor deze groep.

Bent u misschien geïnteresseerd om Dutch Aprilia Owners mee naar een hoger niveau te tillen,

Neem dan contact op via het onderstaand formulier :

Ron Meinema, Voorzitter DAO

Ons Team

Robin van Buuren Web beheer
Robin van Buuren, in het dagelijks leven Research and Development engineer & techneut. Robin is onder andere betrokken bij RN-Motoren, Hij bouwt en beheert al jaren websites als hobby. Maar Robin is ook een groot Aprilia liefhebber!

robin@aprilia-owners.nl

www.aprilia-owners.nl

Silke Roijers-Rüster Evenementenbeheer
Silke Roijers-Rüster, in het dagelijks leven is Silke kunstenares in hart en nieren, en is al jaren in bezit van een Aprilia. Tevens helpt ze al jaren mee met beurzen en evenementen. Hierdoor is ze een bekend gezicht geworden.

silke@aprilia-owners.nl

www.aprilia-owners.nl

Gerben Dobbe Track day organisator
Gerben is binnen DAO verantwoordelijk voor het op touw zetten, en het organiseren van Track days.

gerben@aprilia-owners.nl

www.aprilia-owners.nl

Jack Lamfers Social Media
Facebook, Instagram, alles wat wij op sociale media delen is Jack verantwoordelijk voor!

gerben@aprilia-owners.nl

www.aprilia-owners.nl